Om BORDERTOWN CRUISERS

 

HVORDAN BLE KLUBBEN TIL?

En kameratgjeng med felles interesser i biler og musikk måtte bare lage en amcar klubb. Noen har hatt amcar omtrent hele tiden, mens nye entusiaster har kommet til når det gjelder kjøp av bil. 1 september 2002 ble det invitert til første klubbmøte på 'Stranda bar' hos Olav og Kari Helen, og som førte til at BORDERTOWN CRUISERS ble født. BORDERTOWN CRUISERS telte da 8 medlemmer.

 

NAVNET

For noen år tilbake ble det arrangert en festival på Magnor med navnet 'Border Town Festival'. Festival ansvarlig Ruben Nysether bidro til at mange kjente musikere kom og underholdt oss i Eidskog. Vi syntes at navnet var kledelig for vår amcar klubb, og med tillatelse fra Ruben ble klubben døpt til BORDERTOWN CRUISERS søndag 1. september 2002. 

 

FORMÅL

Formål med klubben er å samle folk med lik interesse; Amerikanske biler. Vi reiser på treff og messer sammen og vi skrur biler sammen.

 

LOKALER 

BTC har klubblokale på spinneriet på Magnor. Spinneriet ligger i idylliske omgivelser ved Vrangselven på Magnor. Spinneriet var i drift fra 1870 til 1961. Etter den tid har det vært brukt som produksjonslokale for TrioVing og lakkeringsverksted for H vinduet. BTC overtok bygget den 7 mai 2004. Den samme dagen begynte også dugnadstimene!!

Samtidig som vi er ute etter å skape et amcar miljø på 'bruket' vil vi også ta vare på spinneriets historie. Har du opplysninger / bilder e.l om spinneriet og dets drift er vi interessert. 

Du kan følge klubbhus arbeidet vårt ved å klikke på linken 'Spinneriet' til venstre.

 

MEDLEMSKAP

Medlem

Du trenger ikke være eidskoging for å bli medlem, BTC har ingen geografisk begrensing for medlemmene. For å bli medlem må du eie/være medeier eller ha generell interesse av amerikansk bil, og kjenne noen i klubben som kan gi deg en anbefaling.
Alle nye medlemmer må godkjennes av styret, pga at man bl.a. vil få tilgang til medlemslokalene med klubbens og medlemmenes eiendeler.

Enkelt medlemskap:                                NOK 250,-  SEK 275,- pr år. 

Medlemskap par:                                    NOK 300,-  SEK 330,- pr år.

Innbetaling skjer til konto nr:

Kontonr. 1822.17.50655 (Norge)
Kontonr. 53 023 724-7    (Sverige)

NB: Husk å notere hvem som betaler, og for hva det betales for.

Innregistrerings skjema.

Trykk her, i det bildet som kommer opp, trykk på "Lagre"  og legg skjema til din pc.
Fyll ut skjema, og send det til
osch@online.no som vedlegg i en e-mail.
Legg gjerne med et bilde og gjerne historien om bilen vis den er kjent, så legger vi det ut under "Våre biler".

Støttemedlem

Du kan bli støttemedlem til BTC. Du trenger ikke å være eier av en amerikansk bil for å bli det.  Stort sett alle aktiviteter i BTC lokaler krever medlemskap.

Støtte medlemskap :                                 kr 100,- pr år. 

 

KONTAKT KLUBBEN 

Spørsmål og/eller ønsker du å bli medlem? Har du opplysninger om spinneriet?

Send oss gjerne en mail til osch@online.no (Olav Schulstad, President og web-ansvarlig)